Sådan gør du noget ved sengevædning om natten!

rodet-seng-sengevædningg
Estimeret læsetid: 3 minutter
4
(3)

Sådan skal du vælge en vandtæt madrasbeskytter

dfgs df gsrg sdfg Vandtætte madrasbeskyttere er i høj grad et fundamentalt redskab til at takle sengevædning. De vandtætte madrasbeskyttere kan mindske hovedpinen, der er ved at stå op om natten grundet sengevædning. Madrasbeskytteren er nemlig absorberende og let at vaske, så derfor kan det varmt anbefales at du overvejer vandtætte madrasbeskyttere. Men før du gør et køb, vil vi først råde dig til at se vores tips, for at sikre os at du får det bedste produkt til dine egne behov.

Absorbering: Hvor meget tisser dit barn, ved sengevædning? Er det større mængder af væske der skal absorberes eller er det mindre mængder? Jo mere væske, jo flere penge er det værd, at investere i en kraftigere og bedre absorberende madrasbeskytter.

Vandtæt materiale: Når vi kigger på hvilket materiale der bruges, skal klimaet tages i betragtningen. Polyurethan bruges i klimaer hvor der er varmere, da det ikke absorbere kropsvarme, så derfor vil materialet forblive køligt i varmt klima. Vinyl fungerer også.

Ekstra lag: I tilfælde af sengevædning kommer beskyttelsen i form af tre forskellige lag. Det øverste lag der gør det behageligt at ligge på, et vandtæt og så et absorberende lag.

Vejledning til køb af Vinyl madrasbetræk

Det bløde materiale der gør madrassen behagelig at ligge på, er også det der gør dem sårbare over for lugten af urin i tilfælde af sengevædning. Ved at beskytte dit barns madras med en madrasbeskytter af høj kvalitet, slipper du senere fra at skulle købe produkter specielt egnet til at eliminere urinpletter og lugt fra madrasser. En anden mulighed for at beskytte madrasser, er en vinyl madrasbeskyttere. For neden kan du se de forskellige muligheder af betræk:

Betræk med lynlås: Dette betræk glider ingen steder. sdcsdfsdafdf Betrækket dækker også hele madrassen og kommer med et lynlås. Dette betræk holder også væggelus væk og er godt til børn der også har allergi.

Betræk til dybere madrasser: Til dybe madrasser har du brug for et betræk der er tykkere end de normale 9 tommer. Disse er som regel lidt dyrere end de to forrige nævnte betræk.

seng, hvid, sengetøj

Sengevædning på budget

Udgifter vedrørende sengevædning kan ofte blive meget dyrt og uforudsigelige, så derfor har vi nogle tip til hvordan du kan spare penge på sengevædningsprodukter.

  • Køb genanvendelige produkter frem for engangsprodukter
  • Vinyl produkter er vandtætte og billigere end andre genanvendelige muligheder
  • Det er normalt billigere at købe online frem for i fysiske butikker

Vandtætte lagen og underlag

At vaske sengetøj kan virke som en opgave der aldrig slutter når ens barn har sengevædning om natten, dog er der måder til at formindske belastningen af at hele tiden skulle holde sengetøjet tørt. Vandtætte underlag og vandtætte lagner kan i dette tilfælde hjælpe, og holde dit barns seng et behageligt sted at sove. Der kan vælges mellem genanvendelige lagner, eller engangsunderlag. De genanvendelige lagner har en vandtæt barriere der holder sengetøjet tørt, og et absorberende lag. For at gøre rengøringen lettere om natten, vil det rådes at du har et ekstra sengelagen til at kunne skifte ud hurtigt i tilfælde af sengevædning.

Unikt produkt mod sengevædning

Premium madrasbeskyttere er lavet med et materiale der er vandtæt, og let åndbart. Betrækket tillader kropsvarmen at sprede sig, så du kommer til at forblive kølig om sommeren og varm om vinteren. En fordel ved produktet er den korte tid det tager at tørre. Fordi at stoffet er meget tyndt, er det i stand til at blive vasket på samme tid som dit sengelagen.

Sengetøjsprodukter der kan hjælpe mod sengevædning

Der er mange muligheder for at kunne hjælpe dit barn, og han/hendes sengetøj mod sengevædning. Her er nogle produkter der enten kan bruges alene, eller sammen med andre produkter, til at beskytte dit barns sengetøj.

Vandtætte madrasbeskyttere: De vandtætte madrasbeskyttere sidder oven på madrassen og kan absorbere en stor mængde væske i tilfælde af sengevædning om natten.

Vandtætte overlejring: dette sidder oven på sengelagnet og hvor at det første lag er absorberende og det andet lag er vandtæt  . overlejringen sidder fast til madrassen ved at klæbe sig i siderne, så der er derfor nemt at skifte om natten.

Madrasbetræk: Disse kan blive købt vandtætte, og laves også i vinyl, som også afviser væsker. Betrækket er ikke kun beskyttende mod sengevædning, hvis man f.eks. har børn der har allergi, skulle man overveje at vælge betræk med lynlås, da det beskytter dit barn mod allergi samt væggelus.

Beskyttelse mod lugt: Det er vigtigt altid at opbevare pletfjerne og midler til at neutralisere lugten i hjemmet, da urin kan være svært at fjerne, når det først har sat sig.

Hvor godt synes du om denne artikel?

Klik på en stjerne for at give en bedømmelse!

Gennemsnitlige måling 4 / 5. Resultat: 3

Ingen bedømmleser endnu - vær den første!